Jaapp

image36


Japp, har inte
bloggat på ett tag PGA att jag är upptagen med Bc .. Jag Har fixat mina klubbar och press . Min press bir jag aldrig nöjd med men jag gjorde Mimis. Har sovit nere i källan med Linh ett tag .. Haha kollade på skräckis x) The ring. 


Misslyckad måndag

image28
Bläää! Tråkit här
hemma vill dra till bibblan, vilket jag ska om en liten stund. Linh är i sitt rum och designar kläder nu. Jag  tycker de är jätte söta. Jag har faktisk hjälpt till! Linh ska bara skissa klart de och skicka teckningarna till nån släckting i Vietnam där hon ska sy kläderna. Sen ska vi dra till stan. Tror mamma ska sjutsa oss eller så cycklar vi fast det är as kallt ute. brr.

image27

Blää !!

Äckligt, Äckligt, Äckligt !!! Det fanns bananflugor i min mat !! Inte bara en utan tusentals styckna !!! Jag åt upp nästan halva skålen innan jag märkte det! Skiiiit vad det var äckligt ! Fy hemsk !!

Jaja nu när jag har datorn ska jag vara glad. Linh har nyss webbat med de i Vietnam x) Vill inte synas !!
Nu ska jag iaf fixa klart min bc - press,


Road Of Love

image19

Typisk ..

Ämmu en gäst satt här med pappa. Men de stack efter en stund, till Ö&B. Senare typ 30 minuter sen kom en till av pappas vänner hit. Men han stack för att pappa inte var här .. Håller fortfarande på med mina klubbar på bc - m. Jaha typisk Linh! Hon vill ha datorn ..
image18

Äntligen...

...Klar med mitt rum. Har städat mitt rum, skrivbord, sminkbord, nattduksbord och garderob.
Nu fixar jag bara mina klubbar i bc. x) Är helt kääär i datorn xD Spelar hela tin måste hitta på nått annat men vad finns det att göra i denna lilla håla ?? 

image15

Jahaa

image14

Nu sittar mina
föräldrar med några andra gäster och fästar. XD Jag är hungriiiig men orkar inte äta än. Ska fixa klart min nya bc press. Har nämligen gjort en ny men privat. x) Fick låna pappas bärbar för att skaffa ny konto för jag gjorde en ny nyligen till Juliana.

blääää !!

Ärlig talat så finns det ingen lika bra författare som Meg Cabot ! Hon skriiiver så bra att man lever sej in i hennes böcker! Min favorit bok av hennes böcker är Washington D.C som är en av mina favorit böcker. Nu har hon kommit med en nya boker: Allie Finkle's Rules For Girls. Synd bara att den inte är översätt än ^WW^. Jag har nyligen läst ut hennes vuxen bok Babbeldrottningen.

image11

Sockersöta Böcker!
○ ♥ |  Hennes hemsida x) | ♥ ○


Jaaha

image11

Ajaa, måste ändra min design lite mer eftersom Linh blir suuur annars!
Hon gillar inte hermapor fast hon själv gör det!
Jag menar hon hatar när man har som henne typ tvillingar...
I morse fick jag ett par nya Reebok skor oxååå. De är jäätte fina synd bara att det var blåå (av alla färger) inuti skona. Linh fick exakt likadana fast rosa inuti. Och i morse när jag skulle andvända mitt läppgläns råkade jag vrida på föööör mkt. Okeej jag ska inte ljuga det var med meningen men asså att den skulle gå sönder visste jag ju inte!
Dessutom var det min skiiit syster Linh som mosade den! Och när mamma kom hem sa hon att det var jag !!!
Och nu skriver hon i bloggan (Hennes) att det var hennes och jag gjorde sönder den! Snacka om syster va ??



Hallåå !?!?

Jag fattar inte! Va tänkte jag med ?? Igår när jag var inne på bc och fixade min klubb råkade jag radera hela klubben! Okeej nästan da! Men iaf! Nu måste jag sitta här och fixa om den! Jag vägrar radera hella klubben nu när jag har vid 60 medlemmar! ajaa måste fortsätta sätta in snart.. Har jag sagt att jag tog en dusch för typ 40 minuter sen och för typ 10 minuter sen satt jag och åt nudlar med Mamma, Fi pch Linh (??).

image5

Heeemland!

image2YAAAY! Ska till Vietnam med pappa och Fi (lille bror) den 3/6 !!
Synd bara att jag inte får åka med mamma och Linh (min syster). Men men ...
Mamma, Linh & Phuong (min äldre syster) ska till England ! Lyckosar!
Aja måste designa om min blogg fick koderna av Ling min söta syster XD
HAHAHAHAH, söt och söt är hon ju inte om jag ska va ärliiiig, vilket är bäst XD

RSS 2.0